Salta al contingut


PARTICIPA

participaSi vols ajudar-nos a impulsar activitats dirigides a millorar la salut física i mental de les persones que habitem al Poble-sec, promoure hàbits de vida saludables i disminuir desigualtats en salut…

Si ets jove amb ganes d’expressar-te i viure més a fons el teu barri, no t’ho pensis més i vine a dir la teva. Saps que fem un taller de teatre social per joves?

Coneixes el teu veí? I la teva veïna? Saps que ells ja participen? Si ets dels que pensa que les diferències ens uneixen més que ens separen segur que tens coses que aportar. Coneixes la trobada veïnal Fem un cafè? Tens esperit artístic i ja guarneixes el balcó per la Festa Major?

Serveis i entitats del barri ofereixen eines per la inserció sociolaboral dels veïns i veïnes. Si treballes o participes en cap entitat o servei i t’interessa el tema, o tens cap iniciativa interessant, contacta amb nosaltres!

Has fet mai voluntariat? Saps tot el que et pot aportar la gent gran del teu barri? Saps que al Poble-sec som més de 7.500 persones majors de 65 anys?

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Com vols col·laborar?    Forma part de:
    És un projecte de:
    xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor