Salta al contingut


Desè cicle de tallers EquilibradaMent. Eines per viure millor la primavera tot fent barri. T’hi apuntes?

Hem rigut molt, riure dona bona energia. Tornar a la innocència. Ser més feliç. M’ha ajudat en la meva pau interna i a relaxar-me. M’ha donat eines, consciència…Bon rotllo. Estar millor amb mi mateix. Saber desconnectar davant dels problemes, buscar la part positiva. Aprendre a gestionar millor l’estrès. Saber gestionar les meves emocions. No canviaria res, ha estat genial!  

Són comentaris literals que les persones que han participant a l’edició d’hivern de l’EquilibradaMent han escrit en les valoracions dels tallers, als que han donat una nota mitjana  de 9,3 sobre 10.

Les persones assistents als tallers, animades pel boca orella, pels díptics i cartells o derivats dels CAP de Manso i les Hortes, han estat al voltant de 100 i han pogut gaudir, aprendre i aprendre a gaudir.

 

Tallers que es dissenyen i prenen forma amb la implicació de molts agents: talleristes que, de forma voluntària, s’avenen a compartir temps i sapiència amb el veïnat; l’equip de persones organitzadores de la Comissió de Salut del Pla Comunitari; responsables d’equipaments, cedint espais i ubicant els tallers amb total col·laboració i empatia; i participants que assisteixen per gaudir dels tallers.

L’objectiu? Dotar d’eines pràctiques per millorar la salut, des d’una perspectiva holistica i comunitària, de benestar psicoemocional, alhora que promouen l’intercanvi de coneixements i temps. Per participar només cal un compromís d’intercanvi: oferir un altre taller, assistir a les comissions del Pla Comunitari o fer algun tipus de voluntariat amb gent gran, suport a la Festa Major, a la  Mostra d’Entitats…

Una excel·lent manera d’articular la xarxa social veïnal, perquè tenim el convenciment que compartint, intercanviant i relacionant-nos, millorem la salut!

 

Informació i inscripcions: al mail: equilibradament@gmail.com  i al telèfon: 934432172

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor