Salta al contingut


Estrena el 2018 amb els nous tallers de l’Equilibradament

 

La nova edició de tallers de l’Equilibradament, eines per viure millor, començarà a partir del gener per oferir als veïns i veïnes eines per millorar la seva salut i afrontar els problemes de la vida.

Des de la Comissió de Salut del Pla Comunitari reprenem un cop més aquest cicle de tallers que pretén ser un espai d’aprenentatge construït entre tots i totes en relació a la salut. Aquest espai ofereix diversos tallers gratuïts que faciliten diferents eines personals per millorar la nostra salut psíquica i emocional, impulsant alhora l’intercanvi de coneixements i temps i la xarxa veïnal de Poble-sec.

Un dels objectius d’aquest projecte de salut comunitària és desmedicalitzar la salut i donar visibilitat a tècniques i teràpies alternatives que fomenten el benestar físic i emocional. L’exercici físic, les tècniques de relaxació, la meditació, el coneixement del nostre cos, la millora dels nostres hàbits i les actituds positives davant els problemes són algunes de les opcions que es poden practicar als tallers per tenir cura de la nostra salut.

Un altre objectiu és l’intercanvi de coneixements i la relació entre els veïns i veïnes del Poble-sec, ja que els tallers no demanen cap tipus d’aportació econòmica, sinó un intercanvi en el barri: participar d’alguna activitat, fer de voluntari o proposar algun altre taller… Es tracta de poder compartir, conèixer, créixer, relacionar-ser… Perquè participar, millora la salut!

Anima’t i gaudeix dels tallers saludables de l’equilibradament!

Per a inscripcions o més informació podeu contactar a:

Coordinadora d’Entitats de Poble-Sec:  c/Elkano, 24. 

Telèfon: 93 443 21 72

O enviar un mail al equilibradament@gmail.com

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor