Salta al contingut


Tallers EquilibradaMent

 

El passat mes de juny, el cicle de tallers EquilibradaMent va finalitzar la VII i VIII edició i han anat molt bé, una vegada més ens ratifiquem en la importància de treballar per la salut mental.

El projecte va sorgir de la Comissió de Salut del Pla Comunitari per donar resposta a la percepció sobre l’augment de consultes de salut mental als CAPs, principalment per situacions d’angoixa, ansietat o estrès que no deriven directament d’un problema de salut físic, sinó de diversos determinants externs, un dels més destacats per exemple, és la crisi econòmica com a factor preponderant.

L’objectiu dels tallers EquilibradaMent és donar eines als veïns i veïnes per tenir cura de la seva salut i afrontar dits problemes de la vida…

Els tallers són gratuïts, però basats en la filosofia de l’intercanvi, fomentant que els veïns i les veïnes es relacionin i posin en valor les seves capacitats, per la qual cosa demanem un compromís d’intercanvi col·laborant en alguna activitat puntual del barri de manera voluntària, impartir un altre taller o bé participar en alguna de les comissions del barri.

En aquestes últimes edicions, s’han fet 19 tallers diferents i la participació ha estat de 100 persones.

De cara a l’any que ve, continuaran aquests cicles de tallers i esperem que la gent del barri s’animi a participar, podent millorar la seva salut emocional així com conèixer a nous veïns i veïnes i ampliar la seva xarxa veïnal.

Si algú vol participar com tallerista per a la nova edició que començarà el proper mes de gener fins a juny, pot posar-se en contacte amb nosaltres escrivint un e-mail a equilibradament@gmail.com o bé truca al 934432172.

 

Us deixem un enllaç al video del EquilibradaMent!!

https://youtu.be/Exi9rJQDo8Y

 

 

  Posted in Notícies, Projectes Salut.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor