Salta al contingut


Ràdio-actius, la ràdio que fem al Poble-sec.

Ràdio-actius és un projecte de ràdio comunitària i participativa, impulsat des del Pla de Desenvolupament Comunitari del Poble-sec, on es promou el treball en equip i el sentiment de pertinença al barri d’una manera creativa on tothom es pot expressar i compartir amb veïns i veïnes del Poble-sec.

Els dilluns a la tarda, l’equip de ràdio-actius, tots voluntaris i voluntàries que resideixen al barri, de diferents generacions, ens reunim al Centre Cívic El Sortidor, on organitzem i programem les emissions que anem a realitzar, amb temàtica actual que està passant al barri i/o la història de Poble-sec, on escoltem les opinions dels veïns i veïnes, les històries del barri que ens expliquen, on coneixem espais nous o antics del Poble-sec, on es parla de les activitats que s’estan realitzant i dels interessos del barri i on totes les persones tenen veu!

L’última emissió de Ràdio-actius d’aquest curs, va anar a la plaça del Sortidor dins de les festes del Poble-sec, on es va entrevistar a Javier Velasco, de la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional del nostre barri, Manel Alfaro, membre del C.E. Apa Poble-sec i un dels organitzadors de les activitats del Carrer Mata i Piquer, com les que es feien abans, amb la recuperació de tradicions i activitats veïnals, i molts artistes com els Soundreamers, Rocío de Rolanda i el Niño Nubes, Till April i molts més que van actuar en aquestes festes.

A més, un agraïment molt especial a Ràdio Marina, per la seva col·laboració al programa.

Un programa molt divers, com les nostres festes!

Si vols participar en l’equip de radio-actius, només has d’escriure’ns un e-mail a radioactiuspoblesec@gmail.com

 

https://radioactius.org/

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor