Salta al contingut


Festa Major del Poble-sec 2017 “Postres Xef”

 

Un any més, a la fi de juliol, s’han celebrat les festes del Poble-sec.
Aquest any la programació ha estat plena d’activitats i concerts… i han estat tot un èxit, amb l’afluència i participació de molta gent, tant persones del barri, com d’uns altres que s’han desplaçat a gaudir del Poble-sec.
Des del Pla Comunitari del barri, hem organitzat el ja gairebé tradicional i dolç concurs de postres, “Postres Xef”, que aquest any ha arribat ja a la seva cinquena edició.
El dia 19 de juliol es va celebrar el tan esperat concurs, on van participar veïnes i veïns del barri, de totes les edats i orígens.
A més del gran jurat popular, format per les desenes de persones que es van acostar a degustar les postres i votar les categories de millor presentació i del més original, també comptàvem amb un jurat professional que va votar el guanyador de les postres més saboroses.


Aquest jurat estava compost per forners com en Conrad del forn Pa Serra, en Pere del forn Lleida, Hein de Pastissos del Nord, i la Verònica del celler l’Antiga Carboneria.
Els guanyadors van ser:

al més saborós un flam de cafè fresc i equilibrat

 

a la millor presentació, un pastís amb volum en forma de tren

 

i en el més original un pastís vingut dels Amèriques, un tres llets amb el dibuix de la plaça de Santa Madrona estampat.

 

Les guanyadores i el jurat professional!!

 

Part del jurat popular!!

 

A més els premis van ser cosits amb molt d’amor pel grup de cosidores dels projectes de Gent Gran de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Així doncs voldríem agrair a tots els que vau participar, als que vau venir a tastar els pastissos de manera ben pacient, a tots els que ens vau ajudar a organitzar-ho i als veïns i veïnes de Santa Madrona que un any més ens van acollir.

Moltes gràcies i fins a l’any que ve!

També el dia 20 de juliol es va celebrar el menjar de germanor, un menjar de “traje” (“yo traje hummus, yo traje tortilla, yo traje coca…”), organitzat pel Pla Comunitari i el Pla d’Acollida.

Un menjar on voluntaris, usuaris i tècniques, que participen en diferents projectes, gent gran, joves, nouvinguts… compartim un menjar d’allò més variat, ja que cada assistent va portar menjar del seu país, havent-hi representació de molts d’ells, i compartint unes hores entre varietat, riures i xerrades!!

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor