Salta al contingut


“Enbarri’art” arriba als nostres carrers.

Durant el mes de juny, el barri de Poble-sec serà l’escenari d’un cicle d’activitats on l’art i els veïns i veïnes són el centre d’acció.

 

Enbarri'art definitiu
El 8 de juny s’inaugura el cicle, a la plaça del Sortidor, amb un ball amenitzat per Da Costa, un personatge mític del barri, i el seu fantàstic cabaret, realitzat per veïnes de la comissió de convivència. Música, moviment i espontaneïtat per amenitzar un ball comunitari com es feia antigament al barri.
El 15 de juny en el carrer Concòrdia, 33 es realitzaran tallers de caricatures, retrats, graffittis… amb el tancament d’un gran mural col·lectiu. Tot estarà dinamitzat per artistes del barri que solidàriament participen en aquest innovador projecte.
El 20 de juny el protagonista és l’art de la costura. “Bordar x bordar” serà una activitat on totes les persones que vulguin participar, col·laboraran  en el dibuix d’una tela mitjançant l’art del brodat. No fa falta saber cosir, perquè a través de petites indicacions podràs participar de forma totalment autònoma. La recent reformada Plaza Doctor Pere Franquesa és el lloc triat per deixar-se portar per les filades.
El 30 de juny conclourem el cicle amb un passeig teatralitzat, on a partir del treball de diferents actors i actrius del barri recorrerem Poble-sec a través del temps i els seus carrers. Iniciarem el passeig en el Refugi 307 al carrer Nou de la Rambla i finalitzarem a la Plaça del Sortidor.

 

No us perdeu les activitats, us hi esperem!!

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor