Salta al contingut


FESTES DEL POBLE SEC 2015

El  Poble Sec durant la última setmana de juliol ha celebrat un any més les festes del barri, unes festes plenes de color, de música, d’art, de compromís…. gent del barri i gent de fora, gent que se sent del barri.

Des del Pla Comunitari s´han celebrat varies activitats en diferents dies,  el concurs de postres, l’arbre de la convivència, els xuts de les clowns de la plataforma d’antirumors i el sopar de traje.

El dimecres 22 vam fer el concurs de postres a la Plç Sta. Madrona, hi van participar moltes persones portant postres de tot tipus, hi van haver 3 guanyadors, les tres categories van ser gust, presentació i originalitat.

El guanyador al premi de millor gust va ser el Heinz que té un obrador al C/ Fonthonrada, per motius laborals no va poder quedar-se a la recollida dels premis. Els altres guanyadors van ser Josep Mª Fuentes (premi al postre més original) i el Vicent Josep Garcia (premi a la millor presentació).

Pastís guanyador categoria millor presentació.

Pastís guanyador categoria millor presentació.

Pastís guanyador categoria més original.

Pastís guanyador categoria més original.

Pastís guanyador a la categoria millor gust

Pastís guanyador a la categoria millor gust

El divendres 24, vam gaudir de tres grans activitats, l’arbre de la diversitat una idea molt original impulsada per la comissió de convivència, es tracta d’un arbre gran i visible on la gent  penjava fulles amb un missatge de convivència, missatges positius i enriquidors com per exemple “conviure”, “visibilitat”, “compartir suma”…. El resultat va ser  un arbre frondós i colorit i que parla per si sol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mentre feiem l’arbre des de la  plataforma antirumors van venir dos clowns per conscienciar a la gent del que és un rumor i el mal que pot fer, promou els prejudicis i la discriminació i sempre és negatiu. Per exemplificar-ho les clowns feien xutar una pilota a una porteria quan la gent contestava qué és un rumor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I finalment vam acabar la nit amb un sopar de traje, no de gal·la no!!! Sopar de compartir i de germanor, “yo traje tortilla, yo traje queso”….. ens ho vam passar d’allò més bé, i vam sopar d’allò més variat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor