Salta al contingut


EQUILIBRADAMENT: COS I MENT PER TENIR CURA DE LA NOSTRA SALUT

Des de la Comissió de Salut defensem que la salut no és només la part física. Tenir cura de la part psicològica i emocional i fins i tot de les nostres relacions socials, és indispensable per tenir una vida saludable.
Per aquest motiu, l’EquilibradaMent ofereix tallers que tenen com a objectiu donar eines per posar en pràctica tècniques per tenir cura de la nostra salut d’una manera global i reduint els medicaments.

Des d’un inici, la filosofia del projecte ha estat l’intercanvi. Fomentant que els veïns i veïnes es relacionin i posin en valor les seves capacitats. Tothom que participa pot oferir un intercanvi: un altre coneixement o bé el seu temps com a voluntari en algun dels espais de participació del barri o del Pla Comunitari.

Quins tallers n’hi ha?
Emocions i música, Biodansa, Viure amb alegria des del cos (expressió corporal) , Capoeira, Laboratori de creativitat autogestionada, Moviment Expressiu, Ioga Sivananda, Dona i Dansa Oriental Holística, Relaxació per a la Vida, la Competència Emocional, Viure des del Cos.

imaginacion

Que són?
Els tallers són petits tastets de tècniques i disciplines molt diverses que durant entre 3 i 4 dies.

El compromís
Tenint en compte que la filosofia del projecte Equilibradament és fomentar la xarxa social a través de l’ intercanvi, els participants dels tallers es comprometeren a participar en el barri en alguna de les seves accions, ja sigui com a voluntari, com a tallerista, o en alguna comissió del Pla comunitari.

A qui van dirigits?
Volem fer arribar tant a la gent que té cura de la seva salut emocional, com per aquelles persones que estiguin passant un mal moment i volen obtenir eines per poder tenir un canvi d’actitud.
Aquets tallers són beneficiosos per a tothom, donen eines pràctiques que afavoreixen el nostre canvi de comportament davant de les adversitats quotidianes o malalties com per exemples l’estrès, l’ insomni, la concentració entre d’altres. A més a més, ajuden a prendre consciència del propi cos.

A on m’ inscric?
A partir del 23 de març, a la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec, c/ Elkano, 24

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor