Salta al contingut


TORNA L’EQUILIBRADAMENT

Davant els resultats tant gratificants del IV cicle de tallers EquilibradaMent que va finalitzar al desembre passat, no tenim cap dubte en continuar endavant amb el projecte continuant amb la mateixa filosofia de l’intercanvi i de la creació de xarxa entre els veïns i veïnes del barri.

L’Equilibradament segueix la filosofia de l’intercanvi de coneixements, en la que a canvi de rebre les classes, els i les participants agafen el compromís d’oferir una altre tipus de coneixement al barri, bé sigui un taller o bé col•laborar en alguna activitat de participació de manera voluntària.

En aquesta edició hi ha hagut 79 inscripcions, algunes de les persones han assistit a més d’un taller. El percentatge de satisfacció recollit als qüestionaris de valoració és força alt i reflexen millores en l’actitud davant de problemes de salut com: ansietat, estrès, insomni, manca de concentració o manca de consciencia del propi cos, entre d’altres.

mindfulness2

Els tallers que s’han ofert són petits tastets de tècniques i disciplines molt diverses. Entre aquests tallers estan “Dona i dansa oriental holística”, “Moviments Saludables”, “Construint relacions saludables”, “Vinasya ioga”, “Dansateràpia”, Teràpia cognitiu –conductual amb mindfulness integrat”, “Els Jocs Psicològics en les relacions”, Respiració, ioga i moviment” i “Relaxació per a la vida i el benestar” entre d’altres. A més, es va realitzar un Cinefòrum pel dia internacional de la salut mental, organitzat per la Fundació Sant Pere Claver, i una xerrada sobre introducció a l’educació conscient.

Des del Pla Comunitari i la comissió de salut volem continuar treballant per la salut mental i per això impulsem el nou cicle de tallers “EquilibradaMENT. Eines per viure millor” que començarà el mes d’abril fins al juny.

Us hi esperem a tots i totes.

  Posted in Notícies, Projectes Salut.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor