Salta al contingut


Teràpia cognitiu-conductual amb mindfulness integrat

Com ja sabeu el cicle EquilibradaMENT ens proporciona eines per viure millor. Seguint amb aquesta constant, aquest divendres 7 de novembre posa al nostre abast una eina més: el mindfulness.  Aquest terme, que té com a traducció més aproximada el concepte de  consciència o atenció plena, està en primera plana d’actualitat pel seu èxit tant en el tractament d’una àmplia gama de problemàtiques com a nivell del desenvolupament personal.

mindfulness1

Qué és la Teràpia cognitiu-conductual amb  mindfulness integrat (TCCMi)?

Segons ens explica el tallerista, l’Artús Alcàcer, psicòleg i membre de l’entitat Psicòlegs sense Fronteres, es tracta d’un enfocament terapèutic  sistèmic que integra la meditació mindfulness amb elements centrals de mètodes cognitius (pensament) i conductuals (comportament). La seva  finalitat és tant ensenyar a interioritzar l’atenció per regular les emocions i l’atenció com ensenyar a  externalitzar aquestes habilitats a diferents contexts de la vida quotidiana on les dificultats personals  poden iniciar-se o mantenir-se.

Aquest tipus de teràpia incorpora tècniques basades en l’evidència que ens ajuden a desenvolupar: l’autoconeixement, l’autocontrol i l’autoeficàcia en múltiples àmbits de la nostra vida.

Si voleu saber-ne més, us podeu inscriure a aquest taller que tindrà lloc al Centre Cultural Albareda, els dies 7, 14, 21 i 28 de novembre de les 17.00 a les 19.00h.

Inscripcions: equilibradament@gmail.com o trucant al 93 443 21 72

 

 

 

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor