Salta al contingut


Qi-Gong i Energia Vital

El Qi-Gong és una disciplina oriental per a la salut que incrementa la flexibilitat, redueix l’estrès i l’ansietat, elimina toxines, millora la flexibilitat, estimula la memòria i concentració i ajuda a canalitzar de forma sana les emocions.

Segons ens comenta la tallerista, la Teresa Maynar és un taller adreçat  a totes les edats que desitgen millorar la seva salut, gaudir de serenitat i aprendre a tenir més consciència del seu cos. El Qi-Gong incrementa la flexibilitat i vitalitat independentment de l’edat de la persona.

 

qi-gong3

Posted in Notícies.


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor