Salta al contingut


Consciència corporal i creativitat

El proper dilluns 3 de Novembre comença el taller de l’EquilibradaMENT Consciència corporal i creativitat. És un taller de caràcter vivencial, d’exploració de la pròpia creativitat a través de l’expressió corporal i el moviment, així com també d’altres llenguatges artístics com la plàstica o la veu.

La Gemma Formentí n’és la tallerista i ens explica que a les sessions redescobrirem el plaer de jugar, tot treballant amb les diferents parts del cos i amb els propis límits i bloquejos que dia a dia anem construint. Partirem del propi cos com a eina de canalització i anirem experimentant amb diverses formes d’expressió, per acabar creant en col·lectivitat.

El taller es realitzarà a la Sala Expressió del Centre Cultural Albareda durant quatre dilluns: 3, 10, 17 i 24 de Novembre de les 10.30 a les 12.00h.

Us hi esperem!!consciència corporal i creativitat

 

 

 

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor