Salta al contingut


FEM UN POSTRE?

Si!! I tant!! Un any més, la Festa Major va poder tenir la seva tarda més dolça, el Concurs de Postres. Aquest any la cita rebostera va tenir lloc a la Plaça de Santa Madrona.

El Concurs de Postres 2014, organitzat per la Comissió de Convivència i Coneixement Mutu del Pla Comunitari de Poble-sec, va aplegar a veïns, veïnes, concursants, curiosos i gourmets varis. Es va celebrar per segona vegada com a una activitat de l’espai de trobada veïnal “Fem un cafè?”. Aquest projecte de la Comissió de Convivència fomenta que els veïns i veïnes de Poble-sec puguin trobar-se un cop al mes, al Centre Cívic El Sortidor, i compartir, a part d’un cafè, un espai de diàleg i coneixement mutu..

En aquesta segona edició del Concurs de Postres, els concursants van anar portant les seves dolces delicatessen. Aquelles taules blanques instal•lades a la plaça que estaven buides a primera hora de la tarda, es van anar omplint de colors i formes variades, transformant-se en un aparador de luxe que feia delir a qui per davant passava.
La desfilada de postres va ser espectacular, les textures, tonalitats i formes van ser d’allò més divers. Tota la plaça es va impregnar d’olors delicioses: canyella, kiwi, poma, sucre, fruits secs, vainilla, melmelades, melindros…que feien el goig de grans i petits.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hi van participar 20 postres, així com l’assistència de públic va ser molt nombrosa, més de cent persones. Tot i que es va fer una cua considerable per poder tastar i puntuar les postres, destaquem el comportament modèlic dels veïns i les veïnes que hi van participar. Tant petits com grans van seguir, al peu de la lletra, les instruccions dels dinamitzadors del concurs i així tots vam poder disfrutar del tast de postres. El jurat el formaven tots els assistents, que després de degustar les postres van haver d’omplir una butlleta on posaven quins havien estat els dos millors de cada categoria.

Guanyador i guanyadores del Concurs 2014

Guanyador i guanyadores del Concurs 2014

No va ser gens fàcil. La competició va estar molt disputada, ja que les postres eren totes delicioses. Després de les votacions i el recompte de vots per part dels membres de la Comissió de Convivència, els guanyadors en les tres categories: Gust, Presentació i Originalitat van rebre un premi que consistia en un davantal exclusiu del Fem un cafè? i un val per poder gaudir d’un taller a escollir del IV Cicle EquilibradaMente que tindrà lloc els propers mesos d’Octubre, Novembre i Desembre.

 

Els tres guanyadors estaven molt contents i van poder donar les gràcies així com compartir les seves receptes amb totes les persones assistents.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Després de l’èxit d’aquesta segona edició del Concurs de Postres, tot ens fa pensar que…podem comptar amb una tercera…Ja s’està convertint en un clàssic de la Festa Major del Poble-sec!!

concurs postres 2014

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor