Salta al contingut


PER LA FESTA MAJOR…TOTHOM A GUARNIR EL BALCÓ

Un any més llancem el “CONCURS DE GUARNIMENT DE BALCONS” per la Festa Major del Barri. Una oportunitat única de posar maco el barri des de casa nostra.

La temàtica d’aquest any: la interculturalitat, cada balcó un país diferent!

Podeu decorar el vostre balcó/ finestra amb els vostres fills o amics, podeu decorar el balcó d’un veí o veïna amb qui tingueu amistat… Animeu-vos! La vostra creació pot tenir premi!!!

Decorar el balcó amb materials reciclats: 100€!! I si us poseu d’acord amb altres veïns de l’edifici podeu obtenir el premi de façana… de 150€!!

També volem posar maco el barri a peu de carrer per això convidem als nostres botiguers i associacions a que decorin el seu aparador!! Poden animar a la seva clientela a decorar la botiga, tindreu una forma d’atreure nous compradors del barri i podeu guanyar fins a 100€!!

Per a més informació podeu consultar les bases a les bústies d’inscripció que trobareu al C.C. Sortidor i Albareda, a la Biblioteca Francesc Boix, al CAP Les Hortes i a la web de la Coordinadora d’Entitats.

Animeu-vos a participar, a fer amistat amb els veïns i veïnes i a oblidar una mica la rutina diària, vestint de festa casa vostra!!

cartell de balcons

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor