Salta al contingut


Comença el XIC ESCENA 2014!

CARTELL XIC FINAL-1

Us recordeu de la Rua Xic de l’any passat??
Doncs, aquest any ja comencem a calentar motors per preparar el projecte XIC Escena 2014!!

XIC Escena 2014  és la continuació de la Rua XIC, una rua que s’ha realitzat els darrers tres anys pels carrers del Poble Sec. Des de l’inici, l’organització de Rua XIC ha corregut a càrrec de diverses entitats del barri (Marabal, Cooperativa ETCS i la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec).

El projecte d’enguany està impulsat per Marabal, el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), el col·lectiu Enfilant i el Pla Comunitari; a més d’altres entitats i persones del barri que van sumant-s’hi. L’objectiu principal segueix sent el mateix que en les edicions anteriors: crear un espectacle artístic multidisciplinari implicant el màxim de persones del Poble Sec per tal d’unir, crear xarxa, aprendre eines d’expressió, intercanviar experiències entre tots els participants i estimular la convivència.
 
XIC Escena consisteix en la creació col·lectiva d’un espectacle d’arts escèniques entorn al tema de la interculturalitat. El guió de l’espectacle es basarà en les experiències dels veïns i veïnes de diferents orígens del barri i també estarà vinculat a la col·lecció del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC). Per tant, els participants d’enguany faran diversos tallers com a procés de creació de l’obra: generaran el guió, l’escenografia i l’interpretaran.
 
Aquells a qui els agradi el ritme tindran l’ocasió, com en les darreres edicions, de participar a la rua: aquest any ens durà fins al Museu d’Arqueologia de Catalunya, on celebrarem la representació final en un espai singular envoltats d’escultures romanes!

Us deixem un vídeo documental de la edició 2013. Passeu-l

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor