Salta al contingut


TORNA EL CICLE EQUILIBRADAMENT (Eines per viure millor)

Tallers de  març a juny del 2014

Hem començat els tallers Equilibradament aquest mes i ha estat un èxit.

S’ofereixen 14 tallers i ja tenim 100 persones apuntades! 

riu

Després de realitzar els dos primers cicles d’aquesta sèrie de tallers amb el subtítol: eines per viure millor, des de la comissió de salut del Pla Comunitari del Poble Sec, es va decidir fer una altra edició.

Recordar que EquilibradaMENT sorgeix de l’observació i priorització del problemes de salut mental (ansietat, estrès, pessimisme, insomni..) que s’ha anat aguditzant en els últims anys. Per tant, aquests cicles estant formats per tallers o xerrades que ens ajuden a obtenir més eines personals o per reforçar les que ja tenim per afrontar el nostre dia a dia.

La peculiaritat d’aquest cicle, és que no es demana una quota per participar-hi, ni les persones que imparteixen els tallers cobren. Per assistir als tallers es demana la posterior col·laboració en algun dels projectes o de les activitats del Pla Comunitari. Els talleristes que imparteixen aquests tallers a canvi poden rebre un altre taller o xerrada sense cap contraprestació, difusió dels seus projectes e inclús experiència laboral i futurs contactes.

És un cicle atractiu que vol reforçar la xarxa d’intercanvis del poble sec. Volem seguir amb la filosofia inicial del projecte, el qual varen engegar amb  la gran ajuda del col·lectiu TROCASEC.abrazats noia

Dit tot això, us volem convidar a participar-hi!

Blog: http://equilibradament.wordpress.com/

Inscripció: equilibradament@gmail.com

 

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor