Salta al contingut


CONCURS DE TRUITES AL FEM UN CAFÈ?

Per Carnaval,  Concurs de Truites al “Fem un cafè?”: UN ESPAI DE TROBADA VEÏNAL OBERT A TOTHOM!

 

Fem un cafè? és un projecte del Pla Comunitari de Poble-sec que es realitza un dimecres al mes al Centre Cívic El Sortidor, amb l’objectiu de ser un punt de trobada i coneixement entre la gent del barri.

Aquest espai que  ja porta més de 5 anys de vida, reuneix a persones de totes les nacionalitats i edats del barri del Poble Sec i fomenta la interacció i comunicació.

El passat dimecres 18 de febrer, van participar prop de 30 persones a una jornada festiva dedicada al Carnaval i especialment a les tradicions culinàries d’aquesta època de l’any. Per fer-ho més autèntic i entretingut es fa realitzar un concurs de truites de múltiples gustos, presentació i ingredients, idea sorgida a partir de la tradicional Truita de botifarra o truita de Carnaval, que es menja típicament el Dijous Gras.

Es van presentar 9 concursants que van cuinar truites al seu gust i les van compartir amb els companys. I que, gràcies a les votacions de tots els participants, competien amb GUST, ORIGINALITAT i PRESENTACIÓ.

Ja ser una jornada original, on a més de menjar bé, ens varem disfressar i vam parlar de les tradicions catalanes.

 

 

CONCURS4

CONCURS1

CONCURS2

CONCURS3

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor