Salta al contingut


LA II RUA XIC DEL POBLE-SEC, UN EXEMPLE DE PARTICIPACIÓ COMUNITÀRIA

Dissabte, la Rua XIC va omplir de color els carrers del barri. Veïns i veïnes, petits i grans, entre tots i totes vam crear un nou univers, on no hi havia lloc per la por, la ràbia i la tristesa: l’Univers XIC!
Tots i totes les participants es van unir davant les coses negatives que ens porta la Crisis, representada pel Montre Kri-6, i van expulsar els sentiments negatius del nostre món. Amb aquesta metàfora, des del Pla Comunitari vam voler transmetre un missatge d’esperança i positivitat a la gent del barri que està patint la crisi de manera especialment dolorosa: tots junts podem! ara més que mai és un moment d’unir esforços, de fer xarxa i crear vincles de solidaritat entre veïns i veïnes. Esperem que aquest missatge hagi arribat a tota la gent del nostre barri i sigui present en el nostre dia a dia.
Gràcies a tots i totes els i les que vau participar d’una o altra manera. A la gent que heu estat col·laborant als tallers, als que vau venir a la RUA, a les comissions del Pla Comunitari, i en especial als Diables i Tabalers del Poble Sec, a la companyia de carrer Gog i Magog i a l’Associació Marabal i al seu equip.
Sense volsaltres no haguès estat possible.

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor