Salta al contingut


Ja tenim guanyadors del Concurs de Guarniment de Balcons!!

 

Ahir, els i les membres del jurat del Concurs de Guarniment de Balcons, Façanes i Aparadors, van fer la ruta pels carrers de Poble-sec per determinar qui són els guanyadors i guanyadores d’aquest any.

El veredicte ha estat molt ajustat, ja que totes les persones i entitats participants han treballat per fer els balcons i aparadors ben macos i originals.

Des de la Comissió de Convivència del Pla Comunitari volem agraïr a tothom que ha participat la seva feinada per posar el barri ple de color per la Festa Major 2012.

 

Moltes gràcies també a totes les persones organitzadores i als membres del jurat, que van fer una bona caminada pel barri per gaudir dels balcons guarnit i valorar la feina feta.

Us convidem a tothom a venir al lliurament de premis, que serà divendres 20, a les 20.00h, davant de la Bodega Saltó (C. Blesa 36), a l’escenari Cultmusic. Després de l’entrega de premis, farem un sopar comunitari “de traje”, on tothom està convidat a portar el que vulgui per compartir amb tots els veïns i veïnes, la millor manera de sopar al carrer sà i sabrós i en bona companyia!

Us hi esperem!!

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor