Salta al contingut


THE BIG HIP HOP PARTY

El passat 6 de Juliol la (incipient) Comissió de Joves del Poble Sec va organitzar la “THE BIG HIP-HOP PARTY” en la sala d’actes del Centre Cívic del Sortidor. Un concurs on es buscava nous talents del barri que mostressin el què sabien fer tant amb el ball, la cançó o la improvisació.

Malgrat des de la organització hi havia una mica de por per l’assistència de públic com de participants en l’esdeveniment, la sorpresa va ser molt grata quan ens vam trobar amb la sala d’actes amb un aforament força important.

Els encarregats de fer de jurat del concurs eren els mateixos joves organitzadors de la comissió, participants de projectes i equipaments tant importants (i necessaris) com l’Espai 12@16 o la Tarda Jove.

L’acte va començar amb retard però va estar marcat pel bon rotllo i un públic molt entregat i animat per a la ocasió. Durant el concurs, vam poder gaudir de break-dance, rumba catalana amb passatges heavys i actuacions de rap. El veredicte final va donar la victòria al MC MA en la categoria de cançó i a ANDREIKER que va culminar el seu ball amb un mortal cap enrere que va posar l’ai al cor a més d’un i una.

Els guanyadors podran gravar una cançó a l’estudi de gravació que hi ha a l’Espai 12@16 (C/ Concòrdia 35) de la mà del productor RNC i fer un videoclip conjunt per mostrar la qualitat i quantitat de joves artistes que existeixen al nostre petit però irreductible barri.

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor