Salta al contingut


FEM XARXA! III TROBADA DEL VOLUNTARIAT

 

III TROBADA DEL VOLUNTARIAT DE POBLE-SEC

El passat divendres dia 14 de juny hi va haver la 3ª Trobada del Voluntariat del Poble-Sec. Va ser una oportunitat per constatar el compromís, entusiasme i optimisme d’aquestes persones que porten a terme tasques tant importants per a moltes persones del barri.

La trobada va durar unes tres hores i es van tocar diferents temes com el compromís, la motivació, la formació o els límits del voluntariat.

Varem arribar a la conclusió que ser voluntari és molt més que dedicar unes hores a ajudar. És fer un servei, no pas caritat o una bona obra. És útil i bàsic en l’estructura social en la que vivim i sobretot, ara en el moment de crisi que patim.

Tothom va estar d’acord que fer de voluntari t’aporta molt, ja que tant dones com reps. La majoria de les persones participants estaven més motivats ara que quan van començar a fer el voluntariat i aquesta actitud va fer que tinguessin ganes de continuar endavant amb la seva tasca.

Des d’aquí, volem agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries de Poble-Sec. Sense el voluntariat hi ha molts projectes que seria impossible dur a terme. Sense ells i elles, moltes persones patirien més o serien infelices. Optimisme, companyia, ajuda, suport, alegria son algunes de les paraules que es van dir a la trobada.

Volem fer una crida al barri per tal que més gent vulgui formar part d’aquestes persones que col•laboren activament en la cohesió social del barri. Fan falta més voluntaris i voluntàries, més gent amb optimisme i ganes de canviar i transformar l’entorn cap a millor. Nosaltres seguirem fent la nostra tasca perquè ens fa feliços i perquè val la pena.

Pau

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor