Salta al contingut


El PDC a la Mostra d’Entitats 2012

La participació de les comissions del Pla Comunitari a la mostra d’entitats va ser tot un èxit. Durant tot el dia, representants de les comissions van ser presents per donar a conèixer el Pla i els seus projectes: La Comissió de Salut va fer l’enquesta sobre salut “Què fas per la teva salut?” Per conscienciar a la gent del barri de la importància de petites qüestions relacionades amb la nostra salut i que sovint no tenim en compte.

Casi cent persones van omplir l’enquesta i es van portar una xapa de la comissió de salut del Pla Comunitari.

A més, van recollir propostes sobre actuacions que es poden impulsar en temes de salut en el barri. La Comissió de Sociolaboral va posar en marxa la campanya EN XARXA per fomentar la participació dels veïns i veïnes en les activitats d’oci i formació que ofereix el barri, per tal de mantenir-se actius i fer xarxa que obri noves oportunitats en la recerca de feina.

La Comissió de Gent Gran va participar explicant a la gent els projectes de voluntariat amb gent gran que existeixen al Pla Comunitari, com el baixem al Carrer i l’Acompanyament a la gent gran. A més, es van realitzar entrevistes a les persones que ens visitaven per conèixer la seva visió del voluntariat.

El vídeo el podreu veure a la IV Trobada del Voluntariat, el dia 15 de juny, a les 17.30h, a l’Alberg Sant Joan de Déu. La Comissió de Convivència van estar a la carpa per donar a conèixer projectes com el Fem un cafè? i el Concurs de Guarniment de Balcons que tindrà lloc a la Festa Major, i al que us podeu inscriure en el mail del PDC.

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor