Salta al contingut


El Projecte Rua XIC rep el primer premi de: BARCELONA ASSOCIACIONS 2012

Ara fa tres anys, Marabal va gestar una idea que buscava crear un espectacle de carrer on tots els veïns i veïnes del barri seguessin agents actius en la creació, dinamització i actuació. Com tantes idees es va quedar al calaix (en una carpeta de l’ordinador en aquets cas) a l’espera d’aconseguir el finançament i el moment idoni. I un bon dia, van aparèixer els amics d’ETCS, i vam unir forces (econòmiques, creatives i lluitadores) per treure aquest projecte de la carpeta i donar-li forma. Vam buscar un tercer company de viatge espectacular: el Pla Comunitari del Poble Sec (Coordinadora d’Entitats). Que a més celebrava cinc anys de feina molt ben feta!

Així va néixer la Rua XIC: xarxa, interrelació i comunicació. Va néixer amb ganes de concertar-se amb entitats, veïns, veïnes i centres educatius, de crear junts i juntes, de celebrar el fet de viure a prop i coneixer’ns. De fer-nos amics i forts per no perdre la il·lusió de crear i tirar endavant. Endavant com va fer la Rua pels carrers del Poble Sec, navegant i lluitant, amb tambors, foc, joves, grans, nens, a peu, en cadira de rodes o a coll, ballant, o agafats de la mà. Baixant per la muntanya d’aquest barri vam fer realitat aquest somni. Somni que ha quedat gravat en un magnífic documental i en la memòria del barri que aquest any torna a sortir al carrer a la II Rua XIC.
Aquí el podeu veure  : http://vimeo.com/35049939

I sortim amb ganes perquè ara més que mai no s’ha de perdre la il·lusió de crear i avançar. Ho fem a més amb un primer premi de BARCELONA ASSOCIACIONS 2012 pel projecte Rua XIC.

Felicitats a tots i totes!!!

Acompanya’ns aquest any, i omplim el barri de color, d’esperança i bon humor. Ens veiem demà dimecres 16 de maig en el Centre Cívic el Sortidor (Poble Sec), a les 18.00 h per tornar a fer navegar (o volar) aquesta aventura.

En el procés hi hauran tallers gratuïts de plàstica i teatre per a infants, joves i adults. Contem amb vosaltres!!

  Posted in Notícies.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor