Salta al contingut


“Mercadillo” solidari

mercadilloPer tal de poder recaptar fons pels diferents projectes que es fan de gent gran com el Puja’m –Baixa’m i el projecte d’acompanyament a la gent gran, es va decidir que es tirarien endavant diferents iniciatives amb aquesta finalitat. La primera activitat que s’ha tirat endavant ha estat la realització d’un “Mercadillo” solidari emmarcat en dates pròximes a les Festes de Nadal. Per fer-ho es va demanar a totes els voluntaris i a tots els membres de les comissions que podien portar tots aquells objectes que creguessin que es podrien vendre. Es va poder fer una gran recollida de articles i durant un dia sencer es va muntar una parada a la Plaça dels Ocellets, on la gent es va poder acostar i comprar objectes durant tot el dia, a més de rebre informació sobre els projectes i la comissió de Gent Gran. Els voluntaris de la comissió es van anar fent torns per poder atendre la parada

  Posted in Projectes Gent Gran.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor