Salta al contingut


Concurs de Guarniment de Balcons

cartell_balcons_petit

Dins el calendari de les Festes del Barri es celebra el concurs de balcons en que hi poden participar tots els veïns i veïnes del barri amb la intenció de entre tots guarnir el barri. En aquest concurs es poden presentar veïns i veïnes tant a nivell d’un sol balcó, com guarnint tota una façana. La iniciativa de guarnir façanes a més permet conèixer els veïns i veïnes del propi bloc per a organitzar-se i poder fer la decoració conjunta.

Posted in Projectes Convivència.


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor