Salta al contingut


Grup de trobada de dones

dones3Aquest projecte és un espai de relació que facilita a les dones  que hi participen la possibilitat de compartir preocupacions, expressar sentiments lligats al desarrelament que comporta el procés migratori, conèixer a altres dones en la seva mateixa situació i crear xarxa social.
Un espai acollidor on, amb el recolzament de professionals, les dones poden compartir la seva vivència i aprendre a fer ús dels seus propis recursos per poder fer front a les situacions de canvi tant complexes a les que s’enfronten. No és aquí on trobaran solucions màgiques, però sí un protagonisme que les ajudarà a tornar a situar-se com a propietàries i responsables de les seves vides.Tota interacció entre éssers humans, moltes vegades ens regala la possibilitat, no només de tenir relacions en un moment puntual, sinó d’anar més enllà, de generar altres espais.
És aquí on un dels objectius de la tasca de l’equip de professionals de Psicòlegs sense Fronteres que dinamitzem el projecte comença: ser un pont entre elles, per que solucions i ajuts puguin ser trobats des del seu propi entorn personal i la resta de teixit social.

  Posted in Projectes Salut.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor