Salta al contingut


Factor Sec- Festival Artístic

FACTORSECAquest festival és una jornada dirigida als joves. En aquesta trobada se’ls intenta animar a que participin fent allò que més els agrada (cantar, ballar, contar acudits…), tot podent-ho compartir amb la resta del barri i alhora participant en un concurs. Pretén promoure la participació de tots els joves i entitats que realitzin activitats i animar a que s’organitzin per fer-ho.

Per aquest motiu, el premi serà la promoció i la difusió del producte artístic que hagin representat.Amb aquest festival s’intenta arribar als adolescents i joves perquè participin en activitats o vinguin com a espectadors, i alhora coneguin el PDC i la comissió

  Posted in Projectes Infància Joventut.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor