Salta al contingut


El Replà

cartell-replaAl juny es va realitzar la mostra d’entitats, activitats que s’organitza des de la coordinadora d’entitats i a la que el PDC hi participa des de totes les comissions. A la mostra d’entitats es van fer diferents activitats per tal de donar a conèixer el PDC al participants d’aquesta, tot demanant-los que era el que més els agradava del barri, i que podien aportar per millorar-lo. Amb els recull d’aquestes dades (que aportava punts molt interessants) la comissió de gent gran va voler fer una tornada als participants i convidar-los al Replà.

El Replà consisteix en una trobada veïnal on es realitza alguna dinàmica i es dona a conèixer el PDC. S’utilitza un passi de fotografies per visualitzar el que es fa en el PDC.

Aquest projecte neix amb la idea de que cada comissió el pugui utilitzar quan ho cregui adient. La comissió de gent gran va organitzar el primer Replà i el següent ha estat a càrrec de la comissió de salut.

  Posted in Projectes Salut.


  0 comentaris

  Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.  Una mica d'HTML...

  o, contesta a aquesta entrada via trackback.  Forma part de:
  És un projecte de:
  xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor